tisdag 21 april 2009

Såhär blev träningen v 16

Måndag: Gym: Axlar och mage
Tisdag: Gym: Bröst och triceps
Onsdag: Löpning 45 min
Torsdag: Intervaller
Fredag: Gym: Rygg och biceps
Lördag: Gym: Ben och vader, löpning 45 min
Söndag: Vilodag

+ morgonpromenader

Springa

Nyss inkommen från min löprunda på 45 min. Det var så härligt att springa..precis lagom kallt och ingen blåst :) Hade såklart hundarna med mig också så då fick dom komma ut och rör på sig dom med!

Gillar verkligen att springa ute..man får frisk luft, vara ute i naturen, hundarna får springa av sig, man rensar huvudet väldigt bra och kommer in glad, avslappnad och utvilad (inte kroppen då men huvudet:)
.

Såhär kleggigt hade jag inte när jag sprang som tur var;)

Tidigare idag blev det axlar och mage på gymmet, märker att jag fått mer muskler vilket är nice. Vinterträningen har varit effektiv:)

Nu ska jag ta min proteindrink och mina riskakor o sen in i duschen. För Fysikboken väntar på mig..! Är nu helt klar med Kemi A och B..så himla skönt fick VG i båda. Nu är det focus på matten och fysiken som gäller så ska jag fixa detta:)

onsdag 15 april 2009

Val

Det är inte lätt när man står inför ett vägskäl och inte vet vilken av vägarna man skall följa. Den vägen man väljer kommer att påverka hela ens liv...helst skulle man vilja se i förväg för att se vilken av vägarna som är minst gropig och någorlunda jämn och fin. Men nu går inte det..jag måste välja en väg utan att se vad som döljer sig bakom nästa krök och det är banne mig inte lätt!!
.

fredag 10 april 2009

Risig

Då har jag gått och blivit förkyld..IGEN! Var ju bara 2v sen jag blev bra från senaste förkylningen :( Som tur är så känner jag mig redan bättre så jag hoppas det snart går över.

Idag blir det att plugga fysik, göra tunnbrödsrullar (som jag ska ha med till påskmiddan hos mormor) och gå promenader med hundarna. Är ju så fint väder så då kan man ju inte vara inne:) Tussilagona har kommit upp i dikeskanterna så det känns riktigt vårigt! Blir alltid så glad av att se dem..för då vet man att långa vintern är över och att det blir bara ljusare och grönare.

Tussilago farfara

Nu längtar jag tills jag får börja plugga på "riktigt" igen.. att plugga på distans är något av de värsta jag gjort! Så tråkigt att sitta själv och ha diciplinen att sitta med det också. Kör man sen fast..ja då kör man fast. Men nu är jag klar med Kemi A och snart Kemi B, har ett prov kvar i Matte C och har börjat med Fysik A. Bara att köra på så ska jag fixa detta också..ge upp vad är det?!:)

Ska söka in till:

Landskapsarkitektprogrammet i Uppsala och Alnarp

Dietistprogrammet i Uppsala

Tredje året för Trädgårdsingenjörer-Design i Alnarp som jag inte gick

Så då har jag lite att välja bland om jag inte kommer in på mitt förstahandsval, Lark i Uppsala.

Dags att plugga fysik!